De Mooiste Geuren
Uitgeven aan designergeuren of genieten van nicheparfums?

Uitgeven aan designergeuren of genieten van nicheparfums?

Geplaatst door 14-05-2022 11:02 door Sophie Jacobiatus

Geuren zijn het soort persoonlijke luxeartikelen die echt een verschil kunnen maken in je dagelijkse routine, en in je garderobecollectie. Als het gaat om geuren heb je de keuze tussen designer of niche. Laten we het hebben over de voor- en nadelen van beide.

Aan designergeuren hangt vaak een hoog prijskaartje. Hoewel ze vaak te vinden zijn in warenhuizen, en ook op online sites, hebben ze een wijdverspreide erkenning en een sterke marketingstrategie achter zich. Hoewel designergeuren je kunnen helpen om je af te stemmen op iets meer high-end, offer je variatie op. De wereld van de high-end geuren kan vrij beperkt zijn.

Wanhoop niet als je een meer persoonlijke benadering van geuren wilt. Aan de andere kant kun je genieten van nicheparfums. Dit unieke type parfum wordt vaak gemaakt door kleine parfumhuizen, en wordt meestal gemaakt met zeldzame of gespecialiseerde ingrediënten, of heeft een interessante verpakking of verhaal. Ze kunnen lastiger te krijgen zijn, maar zijn de jacht waard. De modus operandi van nicheparfumeurs is het maken van een beperkte oplage geuren, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw geur iets is dat moeilijk verkrijgbaar is, en iets dat je niet bij ieder ander ruikt.

Dus, of je nu houdt van designergeuren, of op zoek bent naar iets uniekers, er zijn genoeg verschillende opties. Wat je stijl en budget ook zijn, je zult zeker iets vinden dat bij je levensstijl en geurvoorkeur past.