De Mooiste Geuren
Welk type geur is het beste voor jou?

Welk type geur is het beste voor jou?

Geplaatst door 06-12-2022 18:02 door Sophie Jacobiatus

De juiste geur voor jezelf kiezen kan een lastige zaak zijn, want er is een enorme keuze. Het type parfum dat je kiest hangt af van je persoonlijke voorkeuren, je levensstijl en de gelegenheid waarvoor je het wilt dragen. Voordat je die definitieve beslissing neemt, volgt hier een snel overzicht van de verschillende soorten geuren die verkrijgbaar zijn.

Eau de Cologne is een lichte, verfrissende geur die perfect is om dagelijks te dragen. Het heeft een schoon en fris aroma dat zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden, en is ideaal voor warmer weer.

Eau de Toilette is iets intenser dan Eau de Cologne en houdt zijn geur langer vast. Het is geweldig voor dagelijks gebruik en meer speciale gelegenheden, waardoor het een ongelooflijk veelzijdige geur is.

Eau de Parfum is de meest geconcentreerde geur en is ideaal voor wie echt een statement wil maken. Dit type parfum heeft een veel langer aanhoudende geur, waardoor het vooral geschikt is om 's avonds bij speciale gelegenheden te dragen.

Parfum Extrait tenslotte is het meest geconcentreerde type parfum en is meestal alleen te vinden in de betere warenhuizen en boetieks. Het heeft een sterke, langdurige geur, waardoor het perfect is voor bijzondere gebeurtenissen.

Bij het kiezen van het type geur dat het beste bij je past, kun je het beste experimenteren met verschillende soorten en kijken welke je het lekkerst vindt. Misschien ben je aangenaam verrast dat je een Eau de Cologne of een Eau de Toilette lekker vindt voor je dagelijkse bezigheden, en dat je je dure parfums kunt bewaren voor speciale gelegenheden.

Met een beetje onderzoek kun je de perfecte geur vinden die het beste past bij jou, je levensstijl en de gelegenheden waarvoor je hem zult dragen. Dus ga je gang, verwen je zintuigen en vind de perfecte geur voor jou.